Погба: Не играя в отбор "Погба", критиките са ми неприятни


Погба: Не играя в отбор "Погба", критиките са ми неприятни
Снимка: Guliver/GettyImages

1182 0

След рекордната сума, която Манчестър Юнайтед плати, за да си го върне, очакванията към Пол Погба нараснаха неимоверно, а с тях и критиките, които идваха след неубедителните му игри.

Въпреки че не блесна в първите 2 мача на Франция в световните квалификации, полузащитникът вкара важен гол за "петлите" снощи, с който осигури на тима важната победа над Холандия с 1:0.

След мача Погба говори пред медиите, като им призна, че критиката срещу него му е неприятна.

"Това е странно. Сякаш, че играем за отбор "Погба", но това не е така. Отборът ни не се казва "Погба". След големите мачове няма смисъл да се говори за индивидуалности, в такива мачове ние побеждаваме заедно. Когато губим, това също е общо поражение. Аз играя за отбора и винаги е било така", започна звездата.

"Вярно е, че критиките и лошите думи за моята игра са ми неприятни. Но това е футбол, старая се да се съсредоточа върху това, което се случва на терена. Аз имам шанс да играя за страната си и винаги се влагам за нея на 100%", допълни халфът.

"Аз съм играч, който се опитва да създаде нещо на терена. Може би понякога твърде много се заигравам с топката. Но ние растем и се учим. Аз съм все още млад, хората често забравят за това"„ завърши Погба.

През този сезон звездата има 6 мача за "червените дпволи", в които е вкарал един гол. За националния отбор Погба има 3 мача, в които също има един гол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички