Пеле за Неймар: Той вече е най-добрият в света


Пеле за Неймар: Той вече е най-добрият в света
Снимка: Getty Images/Guliver

1926 0

Легендата на бразилския и световен футбол Пеле се изказа много ласкаво за сънародника си Неймар, който прави много силен сезон във френския колос ПСЖ. С напредването на времето стрелецът настига най-добрите в света на футбола в момента Кристиано Роналдо и Лионел Меси, като според Пеле Ней вече ги е задминал.

Бившият бразилски национал смята, че трансферът от Барселона в ПСЖ е помогнал за вдигането на нивото в играта на Ней, като той вече е излезнал от сянката на Лионел Меси. През този сезон най-скъпият футболист в историята има на сметката си 28 гола и 15 асистенции.

"Неймар промени начина си на игра в националния отбор. Той трябваше да го направи. В клубния си отбор той играе от ляво на атаката - така както играе и в Бразилия, което му е от голяма полза. Той вече се е превърнал в най-важния играч на Бразилия и е наясно с това. Готов е да поеме тази отговорност. 

Мога да продължа да го хваля и съм сигурен в това, което казвам: В момента Неймар е вече е най-добрият играч в света. Няма съмнение в това", сподели Пеле пред официалния сайт на ФИФА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички