От ПСЖ се предадоха: За първи път - този път наистина, Мбапе се е договорил с Реал


От ПСЖ се предадоха: За първи път - този път наистина, Мбапе се е договорил с Реал
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

6480 0

След буквално години на спекулации - изглежда сякаш Килиан Мбапе най-сетне ще премине в Реал Мадрид. Очакванията са това да се случи през лятото, когато договорът на французина с ПСЖ изтича и той ще бъде свободен агент.

Приключи ли сагата и отива ли Килиан Мбапе в Реал Мадрид?

В Испания твърдят, че президентът на "кралския клуб" Флорентино Перес е информирал треньорския щаб, че ще разполага с него. Фабрицио Романо говори за напредъка по преговорите (повече информация по-долу в материала), Le Parisien вече обяви, че ще трансфер като свободен агент, а посланик на парижани обяви, че този път е сериозно.

Още: Мегасделката е близо: Реал Мадрид и Килиан Мбапе обсъждат детайлите

Бившата футболистка на женския тим на ПСЖ Лор Було, която е посланик на клуба, заяви, че Мбапе се е договорил с Реал. Тя поясни, че този път изглежда реално и има информация от твърде сериозни източници.

Килиан Мбапе вероятно кара последни мачове с ПСЖ

"Имаме чувството, че вече сме минавали през този сапунен сериал. За първи път, от постоянни и сериозни източници, които имам, научавам, че всичко е договорено. Бих била щастлива за него, ако напусне. Разбирам позицията му да не може да остане. Има си цели, за които да играе, обича клуба си. Нека изчакаме за решението като възрастни" - сподели тя пред RMC Sport.

Вероятно най-достоверният източник при журналистите в наши дни - Фабрицио Романо, също коментира случващото се. Той не бе толкова категоричен, но съобщи, че преговорите напредват.

"Реал Мадрид продължава да напредва по сделката с Килиан Мбапе с увереност - все още нищо обаче не е подписано. Формалното решение на играча се очаква скоро. Насер Ал Хелаифи и ПСЖ все още не са получили никаква формална комуникация" - съобщава италианският журналист.

Още: В ПСЖ вече мислят как ще продължат след напускането на Килиан Мбапе

Преди часове пък се появиха спекулации, че от ПСЖ са бесни заради "теч на информация" и че имат последна молба към напускащия Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички