От ПСЖ отказват да признаят за скандал между Неймар и Кавани


От ПСЖ отказват да признаят за скандал между Неймар и Кавани
Снимка: Gulliver/GettyImages

2290 0

Отношенията между две от звездите в ПСЖ - Неймар и Единсон Кавани, определено не са добри, но изглежда, че от френския клуб се опитват да го прикрият, както могат. 

При разгромната победа срещу Дижон с 8:0, а бившият играч на Барселона не сгреши от бялата точка и за първи път с екипа на ПСЖ вкара 4 гола в един мач. Феновете обаче го освиркаха, защото Неймар не позволи на Единсон Кавани да изпълни дузпата, като ако я беше реализирал, уругваецът щеше да стане голмайстор номер 1 в историята на френския гранд.

Веднага след срещата капитанът на тима Тиаго Силва опита да омаловажи ситуацията, като заяви, че Неймар не е бил ядосан от постъпката на феновете и всичко е наред. "Имаше просто няколко фенове, които бяха срещу него, нищо повече. Колкото до Еди, той ще вкара още много голове за нас и ще подобри рекорда на Ибра", заяви капитанът на парижани. 

Наставникът на тима Унай Емери също сподели подобно мнение, допълвайки, че Кавани има предостатъчно време да задмине рекорда и ще го направи в следващите срещи. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички