"Нова тв" придоби правата за Лига 1


"Нова тв" придоби правата за Лига 1

1423 0

Мачовете от всеки кръг на Лига 1, както и срещите от Купата на Лигата на Франция, ще бъдат предавани за България по двата спортни канала Diema Sport и Diema Sport 2 от 8 август 2015.

Придобитите права за излъчване са за период от три години (до 2018 година) и се отнасят както за телевизионните, така и за мобилните и дигиталните платформи на Нова Броудкастинг Груп.

Висшата дивизия във френския футбол - Лига 1 - включва общо 38 кръга на сезон, които се играят от 20 тима от август до май, а в Купата на Лигата на Франция участват единствено професионалните футболни клубове във Франция и мачовете се играят по схема на директна елиминация.

В допълнение към най-качествените мачове от френския футбол в HD качество, зрителите на Diema Sport и Diema Sport 2 ще могат да проследяват и ежеседмично предавания, посветени на подготовката на отборите за всеки кръг, както и две обзорни предавания - в събота и неделя. Акцентите и анализите ще бъдат важна част от коментарните студиа, съпътстващи интересните двубои.

Мачове от Лига 1 и Купата на Лигата на Франция ще допълнят богатото футболно съдържание на Diema Extra с още една възможност за гледане на качествен футбол.

Най-доброто от "А" група на българското първенство, най-оспорваните дербита от Висшата лига, включително и съботния мач от 17:00 часа, възловите срещи от турнира за Купата на Футболната Асоциация и купата на Лигата на Англия, Европейските квалификации за УЕФА ЕВРО 2016 и за Световната Купа на ФИФА 2018 също са част от програмата на пакета Diema Extra.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички