Нов ракурс: Всички провалени голове и асистенции на Меси за ПСЖ (ВИДЕО)


Нов ракурс: Всички провалени голове и асистенции на Меси за ПСЖ (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2328 0

Вече сме декември месец, а седемкратният носител на "Златната топка" Лионел Меси има само едно попадение в шампионата. Това е нещо, което се случва за пръв път от много години насам. И при положение, че играе в шестото по сила европейско първенство - френската Лига 1, с екипа на ПСЖ.

Разбира се, ситуацията бе коренно различна преди да мине на "Парк де Пренс" от Барселона през това лято, като с каталунците рядко имаше поредица от мачове, в които да не успее да се разпише.

За ПСЖ има общо 4 гола - един в Лига 1 и три в Шампионска лига. В най-престижния европейски клубен турнир няма нито една асистенция с екипа на парижани, но в шампионата наскоро дори направи хеттрик от тях.

В интернет пространството популярност набира видео на аржентинеца, което подкрепя тезата, че адаптацията не е единствената причина за слабите му показатели. Малшансът е фактор - съотборниците му с големи пропуски, лишавайки го от асистенции, гредите в началото на престоя му и други. Можете да видите видеото по-долу в материала.

Появиха се и други кадри, на които Тиаго "закопа" татко Меси с въпрос за "Златната топка" (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички