Неочакван обрат около бъдещето на Златан Ибрахимович


Неочакван обрат около бъдещето на Златан Ибрахимович

2754 0

Бъдещето на Златан Ибрахимович е свързвано най-вече с Манчестър Юнайтед, но шведският национал може и да остане в Пари Сен Жермен, информира авторитетното италианско издание "Гадзета дело Спорт".

Въпреки че Ибра заяви, че единственият шанс да остане в Париж е негова статуя да бъде поставена на мястото на Айфеловата кула, сега шведът е променил мнението си и е готов да остане още една година в столицата на Франция.

ТЕЖКИТЕ УДАРИ СРЕЩУ БЕНЗЕМА НЕ СПИРАТ

Това е продиктувано от силното желание на клуба да го задържи, след като и собственикът на тима - Ал Тани, му е предложил увеличение на настоящата заплата от 12 милиона евро (след данъци).

Решението на Ибрахимович не е категорично, но е все по-голяма вероятността той да остане в Лига 1 и да продължи да е основната фигура в състава на Лоран Блан.

НАЙ-ДОБРИТЕ СВОБОДНИ АГЕНТИ ЗА ЛЯТО 2016

Той е искан от редица европейски грандове, защото от юни е свободен агент. Милан, Челси, Ювентус, Арсенал и кои ли още не го искаха в редиците си от новия сезон, но явно ще си остане в ПСЖ.

Иначе Ибра има и оферта на стойност 50 милиона евро от Катар, както и за над 20 милиона евро годишно от Китай, но той иска поне още 1-2 сезона да остане в някое от големите европейски първенства.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички