Неймар отново пренебрегна ПСЖ, но Емери "замаза" положението


Неймар отново пренебрегна ПСЖ, но Емери "замаза" положението
Снимка: Getty Images/Guliver

2655 0

Старши-треньорът на ПСЖ Унай Емери разкри, че суперзвездата на тима Неймар не се е обадил на никого в клуба, за да честити шампионската титла или класирането на финал за Купата на страната от страна на парижани. Все пак специалистът се "усети", че подобни думи не правят добра реклама на нито една от страните и похвали звездата за отношението му към ПСЖ.

"Говорих с Неймар преди 2-3 седмици, за да видя как се чувства и дали ще се присъедини към отбора за тренировки, ако се чувства добре. Играчите имат общ чат, така че той постоянно е във връзка с тях, както с ръководството и мен", каза Емери.

"Имам страхотни взаимоотношения с него. Той е отдаден на отбора, на Бразилия и иска да се възстанови час по-скоро. Неймар иска да играе и задължително поне в един мач на ПСЖ. Това ми го каза той преди 2 седмици. Той иска да е част от отбора и е напълно отдаден на това да изпълнява целите си с ПСЖ", допълни треньорът.

Откакто Неймар получи сериозна контузия, той се възстановява изцяло в Бразилия. Той не се е появявал в Париж, а това му навлече гнева на една от легендите на френския футбол - Кристоф Дюгари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички