Неймар: Не съм в ПСЖ заради парите, тъжно ми е, че хората мислят така


Неймар: Не съм в ПСЖ заради парите, тъжно ми е, че хората мислят така
Снимка: Getty Images/Guliver

3952 0

Бразилският нападател Неймар заяви, че е е имал нужда от ново предизвикателство и това е причината да подпише с ПСЖ и да напусне Барселона. 25-годишният играч заяви, че е много тъжен от факта, че хората смятат, че се е репил на тази стъпка заради парите.

"Исках нещо по-голямо, по-голямо предизвикателство и моето сърце взе това решение и аз го последвах. Точно заради това съм тук и ще дам най-доброто от себе си, за да спечелим колкото се може повече трофеи. Исках ново предизивкателство, не дойдох тук, защото не съм звездата на Барселона, чувствах се много добре там", сподели Неймар.

"Това бе едно от най-трудните решения, които съм взимал. Имам много хубави моменти в Барселона, много приятели и премислях това решение хиляди пъти. Но това е футболът, всичко се случва прекалено бързо. Всички не само от Барселона, но и от бразилския национален отбор казаха, че са щастливи за мен".

"Хора, които коментират решението ми, не знаят нищо за личния ми живот. Никога не съм бил мотивиран от парите. Ако следвах тях, щях да съм в други държави и други клубове, а не тук. Много съм тъжен, че все още има хора, които мислят по този начин и се радвам, че ПСЖ повярва в мен", обясни още за решението си бразилската звезда. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички