Неймар има налудничави клаузи в договора си с ПСЖ за много пари

Във Франция бяха разкрити повече от любопитни подробности около договора на Неймар с ПСЖ. Бразилецът има заложени бонуси за какви ли не неща, някои от тях са шокиращи. 

Неймар прибира по 2,5 млн. годишно, ако не критикува решенията на треньора. Той получава пари дори да поздравява публиката на ПСЖ. Той е задължен да го прави преди и след мач, като за това получава по 375 хиляди евро на година. Нови два милиона евро му се полагат, ако завърши в топ 3 на "Златната топка".

Ново разкритие: ПСЖ си правели трансферите и според цвета на кожата!

Още интересни информации от кухнята на френския гранд Пари Сен Жермен станаха достояние на обществото благодарение на Football Leaks. Разбира се,...

Тиаго Силва също има заложена клауза за поздрав към феновете, но той получава далеч по-скромните 33 000. Според информацията играчите на френския шампион могат да получат 375 хиляди евро като т. нар. "етични бонуси". За тази премия обаче футболистите ще трябва да изпълнят редица изисквания, включително и да имат добро поведение пред медиите.

Това са само част от големите разкрития, които си появиха в медийното пространство в последните седмици. Двуга звезда на ПСЖ - Килиан Мбапе , също бе засегнат. Ето какви са били неговите условия, за да подпише с парижкия клуб.

 

Етикети: | |

Още по темата

Please select answer!