Не само заместник на Килиан Мбапе, ПСЖ атакува звезди за още 2 позиции


Не само заместник на Килиан Мбапе, ПСЖ атакува звезди за още 2 позиции
Снимка: GettyImages

1237 0

ПСЖ се готви да задейства своя резервен план, който имаше, ако Килиан Мбапе реши да напусне отбора. Нещо, което вече стана ясно, че ще се случи. Парижани със сигурност ще търсят заместник на голямата си звезда, но ще искат да се подсилят и с други големи таланти.

Революцията в състава на ПСЖ започва

Мбапе слага началото на революция в ПСЖ

Според Фабрицио Романо, от "Парк де Пренс" искат да вземат трим нови играчи. На първо място: топ играч - нападател или крило, който да замени Мбапе. Халф, като Бернардо Силва бе искан миналото лято, като и Бруно Гимараеш от Нюкасъл също е в списъка. Друга позиция, на която искат да се подсилят е отбраната с централен защитник. Лени Йоро е високоценен, както и Матайс Де Лихт.

Килиан Мбапе премина на "Парк де Пренс" през 2018 година от Монако и спечели няколко титли в Лига с клуба, но не успя да завоюва Шампионска лига.

Почти на 100% е сигурно, че следващият клуб на Мбапе ще бъде Реал Мадрид, който от години се опитва да го убеди да подпише с тях. Двете страни преговарят от известно време, като не могат да се разберат за финансите. А ето какво друго пречеше на трансфера на Мбапе в Мадрид.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички