Най-скъпият защитник в историята взриви съблекалнята на своя тим


Най-скъпият защитник в историята взриви съблекалнята на своя тим

2086 0

ПСЖ може и да е в серия от 35 мача без поражение в Лига 1, но определено има какво да подобрява, особено в отношението на играчите към треньора на тима Лоран Блан. Доказателство за това е реакцията на Давид Луис в края на мача срещу Марсилия, спечелен с 2:1 от шампионите.

Бразилският национал получи контузия и медицинският щаб на клуба посочи на треньора, че той трябва да напусне терена. Блан веднага подготви смяна, като Маркиньос застана край тъчлинията в очакване да се появи на терена.

Това обаче не се случи на мястото на най-скъпия бранител в света. Той отказа да напусне терена и остана до самия край на срещата, въпреки изричните нареждания на Блан, който се слави като треньор, който изобщо не толерира подобно поведение от който и да е от своите футболисти. 

Повечето играчи са на страната на треньора, който се очаква да накаже дисциплинарно Луис. Най-афектиран от ситуацията е самият Маркиньос, който вече е взел окончателно решение да напусне заради липсата на игрови минути в състава, както и липсата на уважение на част от треньорите и играчите към него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички