Набедиха щерката на собственика на ПСЖ, че е правила оргия със седем мъже


Набедиха щерката на собственика на ПСЖ, че е правила оргия със седем мъже

19454 0

Интернет бе взривен от "суперновината", че катарската принцеса Шейха Салва е правила оргия със седем мъже в лондонски хотел. Въпросната Салва е дъщеря на Хамад бин Ясим бин Ябер Ал-Тани, който през 2011 година чрез фонда си Катар Спортс Инвестмънтс закупи Пари Сен Жермен и започна да изгражда възхода на клуба, който сега е абсолютен хегемон във Франция и все по-силен в Европа.

ПСЖ Е ГОТОВ ДА СЕ РАЗДЕЛИ С ОЩЕ ЕДНА ОТ ГОЛЕМИТЕ СИ ЗВЕЗДИ

В последствие се оказа, че първоизточникът на новината "Файненшън Таймс" всъщност няма на сайта си такъв сензационен материал, а и множество англоговорящи медии публикуваха опровержение.

Проверка на Actualno.com дори показа, че снимката, която се използваше към статията, изобщо не е на въпросната принцеса Шейха Салва.

Хамад бин Ясим бил Ябер Ал-Тани - бащата на Салва, която в крайна сметка не прави оргии - бе първият от катарските собственици на ПСЖ, преди настоящият Насер Ал-Келаифи да стане председател на Катар Спортс Инвестмънтс и съответно президент на ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички