Мениджърът на ПСЖ Кристоф Галтие коментира ситуацията около Килиан Мбапе и Неймар


Мениджърът на ПСЖ Кристоф Галтие коментира ситуацията около Килиан Мбапе и Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

3256 0

Мениджърът на ПСЖ - Кристоф Галтие, даде традиционната пресконференция преди мача на неговия тим срещу Брест утре (10 септември). Французинът заяви, че всичко между двете му звезди - Неймар и Килиан Мбапе е наред.

По време на срещата от Шампионска лига между ПСЖ и Ювентус имаше ситуация, в която Килиан Мбапе реши да завършва атака от малък ъгъл, вместо да подаде на свободния Неймар в наказателното поле. Ето как коментира случилото се Галтие:

"Не обичам да създавам много-много суматоха, но нека ви уверя, че отношенията между Неймар и Килиан в момента са отлични. Те са истински професионалисти, които работят заедно в името на отбора. Относно ситуацията двамата говориха за нея и се разбраха. Това сега е в миналото, а ние гледаме напред", категоричен бе френският специалист.

През последните няколко седмици се появиха информации, че Мбапе никак не е доволен от своя звезден бразилски съотборник. Дори се твърдеше, че французинът иска да направи всичко възможно да накара ръководството да продаде Неймар през лятото.

Изглежда обаче всичко между двама им вече е в миналото. Парижани се радват на страхотна серия от победи и навярно ще се борят на всички фронтове през този сезон. Ето пък какво сподели Неймар за трудностите на Меси в първия му сезон с екипа на ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички