Маркиньос: Карат всички ни в ПСЖ да знаем френски


Маркиньос: Карат всички ни в ПСЖ да знаем френски
Снимка: Getty Images/Guliver

1273 0

Защитникът на Пари Сен Жермен Маркиньос разкри, че на чуждестранните играчи в отбора им се налага да научат френски език. През лятото парижани взеха испанеца Юри Берчиче и двамата бразилци Неймар и Дани Алвеш.

"Някои се притесняват относно идването на чужденци, но легионерите в ПСЖ са задължени да говорят френски. Дани Алвеш разбира езика, защото е играл с много французи. Но в ресторанта ме пита как да каже "портокалов сок", например. А на Неймар ще му бъде малко по-трудно", коментира бразилецът.

Това лято френският гранд хвърли много пари за две от звездите на световния футбол - Неймар и Килиан Мбапе. За първия те платиха 222 милиона евро на Барселона, а за втория - 180 млн. на Монако.

"Връзката между Неймар и Мбапе е невероятна. Изглежда, че се познават от години. Има още върху какво да работят, но аз съм уверен, че ще постигнат безупречно взаимно разбирателство на терена", казва Маркиньос.

Двете звезди вече започнаха да си връщат платените за тях пари - Неймар вкара 4 гола в 4 мача, а Мбапе - 2 в 2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички