Лука Модрич се пошегува с отказа на Мбапе да играе за Реал Мадрид (ВИДЕО)


Лука Модрич се пошегува с отказа на Мбапе да играе за Реал Мадрид (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

6666 0

Договорът на Лука Модрич с Реал Мадрид изтича това лято. Все още не бе е ясно дали на хърватина ще бъде предложено подновяване на контракта. Надеждите на футболиста бяха това да се случи.

Макар и на 36 Модрич е една от ключовите фигури в състава на "лос бланкос". Именно това направи ситуацията около оставането му в клуба толкова интригуваща. Той говори относно договора си пред "COPE", като се закачи с нашумелия отказ на Килиан Мбапе да играе за "белите".

"Все още не съм подновил договора си, но няма да направя като Мбапе. Надявам се и клубът да не го направи с мен", пошегува се хърватинът.

Той заяви, че сагата около френския нападател на ПСЖ няма да афектира играта на испанския гранд във финала на Шампионска лига и отговори на въпрос дали е изненадан от решението на колегата си.

"Не, защото не знаехме нищо. Нямахме очаквания. Много се изговори за това. Продължи година, но не знаехме нищо по въпроса дали ще се случи, или не. Ето защо трябва да приключим тази тема и да не говорим за нея повече.

Предстои ни финал на Шампионска лига, който е най-важен от всичко. Реал Мадрид ще продължи да бъде на върха, над всеки играч и всичко. Няма причина да го повтаряме отново и отново. 

Мисля, че разполагаме с много добър отбор, много играчи, които имат потенциал да се развият. Те имаха страхотен сезон и трябва да оценим какво имаме тук. Имаме играчи, които може би, част от тях, ще бъдат звезди за в бъдеще", завърши Модрич.

Междувременно стана ясно дали полузащитникът ще остане в Реал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички