L'Equipe: ПСЖ не е предложил нов договор на Мбапе, ясна е и причината


L'Equipe: ПСЖ не е предложил нов договор на Мбапе, ясна е и причината
Снимка: Guliver/GettyImages

3330 0

От Пари Сен Жермен са наясно, че няма да им е никак лесно да обвържат Килиан Мбапе с нов договор. Настоящият договор на 20-годишният играч е до 2022 година, а коментарите на Зинедин Зидан отново провокираха спекулации за трансфер в Реал Мадрид.

Според L'Equipe подновяването на договора му не е сред топ приоритетите на парижани в момента и знаят, че ще име  много трудно да го уговорят за нова сделка. Изданието твърди, че френският клуб не може да си позволи да предложи на Мбапе заплатата, която взима Неймар - 30 млн. евро след данъците.

В момента дори няма предложение към френския национал за подновяване на договора. Миналата година след отпадането на ПСЖ от Манчестър Юнайтед в Шампионска лига играчът сподели, че е готов за ново предизвикателство. Въпреки това, той остана на "Парк де Пренс" и не спира да показва желанието си да се докаже. От друга страна обаче, още едно разочарование в турнира ще постави под голяма въпросителна бъдещето му в Париж и може сериозно да обмисли трансфер на "Сантяго Бернабеу".

Съвсем наскоро стана ясно и какво е казал Мбапе преди да подпише с ПСЖ и защо тогава отказа на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички