Легенда на ПСЖ за Серхио Рамос: Провален залог, сезонът му свърши


Легенда на ПСЖ за Серхио Рамос: Провален залог, сезонът му свърши
Снимка: Getty Images

1659 0

Легендата на френския гранд ПСЖ Ален Рош се изказа критично за едно от звездните попълнения на парижани, дошли в клуба през лятото на 2021-ва година. Става въпрос за дългогодишния капитан на Реал Мадрид Серхио Рамос, който постоянно е измъчван от контузии, откакто пристигна на "Парк де Пренс".

Рош има близо 200 двубоя за ПСЖ и смята, че трансферът на испанския бранител е бил риск, който не се е оправдал. ОСвен това французинът направи доста неприятна и за играча, и за клуба прогноза, че сезонът за Рамос е приключил.

"Рамос не е играл в нито един голям мач, нито един мач от Шампионска лига. Тъжно е. Бяхме доволни да го имаме в нашия клуб, но това се оказа провален залог. Сега трябва да вярваме в чудеса. За мен - неговият сезон е приключил" - сподели Рош.

Откакто пристигна на "Парк де Пренс" Рамос е взел участие в пет мача на парижани - четири в Лига 1 (238 минути) и един в Купата на Франция (45 минути). Припомняме, че въпреки това той вече има своя дебютен гол за тима. Наскоро пък се появиха информации, че преди това Серхио Рамос е изнудвал Реал Мадрид за пари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички