Ланс - Пари Сен Жермен


Ланс - Пари Сен Жермен

3559 0

Ланс посреща Пари Сен Жермен в мач от френската Лига 1. Двубоят е първи от програмата на 10-ия кръг и ще се проведе на 17 октомври, петък, от 21:30 часа на стадион “Феликс Болаер”.

Домакиниъте започнаха слабо сезона. След девет изиграни мача отборът заема 18-о място с актив от само 8 точки, колкото има и 17-ия Каен, но е с по-добра голова разлика.

Напоследък Ланс играе доста колебливо. Тимът очаква своя първи успех от четвъртия кръг, когато надиграха Реймс. Другият успех на тима бе доста изненадващ срещу Лион, а в още два двубоя завършиха наравно, което допринася за точковия им актив в момента.

Ако погледнем представянето на тима у дома, то Ланс се намира на 17-а позиция в класирането при домакинските срещи, като има само една победа и едно раевнство.

Срещу ПСЖ, Ланс спечели само една точка в последните си два мача у дома. Иначе Ланс има само две загуби в последните си пет мача срещу парижани, което е позитивен знак за тях преди предстоящия мач.

Настоящият шампион на Франция ПСЖ към момента не се намира на позицията, на която тимът бе искал да бъде. Целта на парижани е първото място, но в момента те са трети, с изоставане от седем точки от лидера Марсилия.

В последния си мач Пари Сен Жермен изпусна победата като домакин на Монако в последните секунди, след като вицешампионите изравниха в добавеното време. Въпреки доброто представяне в Шампионска лига и успехът над Барселона с 3:2 в края на септемрви, ПСЖ все още търси своята форма в френското първенство.

Почти сигурно Златан Ибрахимович отново няма да бъде на разположение на Лоран Блан. Така специалистът ще бъде принуден да разчита само на един нападател в лицето на Единсон Кавани.

Той обаче ще има подкрепата на Пасторе, Лукас и Верати, които трябва да вземат преимущество в средата на терена и да доставят добри топки за уругвайския голаджия, който също не е на очакваното ниво през този сезон.

Прогноза: Ланс - Пари Сен Жермен под 2.5 гола, коефициент 2.00

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички