Куриоз: Стачка оставя ПСЖ - Ланс без ВАР


Куриоз: Стачка оставя ПСЖ - Ланс без ВАР
Снимка: Getty Images

1461 0

Тази вечер от 22:00 часа е предвидено дербито от кръга в Лига 1 между ПСЖ и Ланс, които спорят за титлата от френския елит, след като разликата между двата тима е 6 точки. 

Оказва се обаче, че феновете на Лига 1 пред "малкия екран" в събота вечер ще станат "жертви" на стачка от страна на AMP Visual TV, които отговарят за предаването на мача към световните канали. 

Намеренията на протестиращите

От Le Parisien съобщават в часовете преди срещата, че служители ще протестират в рамките на час, като това ще засегне минимум първите 15 минути от ПСЖ - Ланс, ако не променят решението си. 

Френското издание добавя, че поради тази причина няма да има близки планове при отиграванията, нито повторения по време на срещата и най-сериозната липса - системата ВАР ще отсъства. 

Компанията "виновник"

Въпросната компания е доставчик на услуги за Canal +, Prime Vidéo и BeIN Sports. Оказва се, че служителите негодуват поради факта, че част от тях биват наемани на по-ниски позиции от полагаемото им, което се отразява на заплатите им, както и други проблеми, на които искат незабавно решение. 

Пред медиите те припомнят и за последната си стачка, която датира от 2008 г.

Ето къде може да гледате ПСЖ - Ланс НА ЖИВО по ТВ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички