Килиан Мбапе и Усман Дембеле донесоха безпроблемна победа на ПСЖ над слабак в Лига 1 (ВИДЕО)


Килиан Мбапе и Усман Дембеле донесоха безпроблемна победа на ПСЖ над слабак в Лига 1 (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

469 0

ПСЖ постигна категоричен успех с 4:1 като гост на Лориен в мач от 29-ия кръг на френската Лига 1. В герои за парижани се превърнаха Усман Дембеле с двете си попадения и Килиан Мбапе, който добави още две към сметката на лидера.

Мбапе и Дембеле със заслуга за успеха

Първият гол падна в 19-ата минута. Усман Дембеле се бе позиционирал добре в наказателното поле и с хубав плътен удар прати топката в долния ляв ъгъл за 1:0. Само 3 минути по-късно Килиан Мбапе вкара за 2:0, след като нанесе неспасяем удар.

След точно час игра парижани направиха резултата класически 3:0. Дембеле намери пространство в наказателното поле и се възползва от подаване на Мбапе, за да вкара втория си гол във вратата на Лориен. Все пак, домакините успяха да отбележат попадение. То падна в 73', когато Мохамед Бамба засече центриране във вратата на Джанлуиджи Донарума и направи резултата 1:3.

Последната дума обаче имаше Килиан Мбапе. Лидерът на парижани вкара втори гол в 90-ата минута, с който оформи крайното 4:1.

С победата ПСЖ продължава да е първи с актив от 69 точки - 14 повече от втория Монако. Лориен пък се бори за оцеляването си с 26 пункта на 17-ата позиция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички