Килиан Мбапе аплодира победа на ПСЖ от пейката, парижани с обрат срещу Лил (ВИДЕО)


Килиан Мбапе аплодира победа на ПСЖ от пейката, парижани с обрат срещу Лил (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

982 0

Пари Сен Жермен победи Лил с 3:1 в мач от 21-ия кръг на Лига 1. Юсуф Язъджъ откри за гостите още в 6', а парижани обърнаха с голове на Гонсало Рамош в 10' и Алесандро Рибейро, пратил топката в собствената си врата в 17'. Коло Муани се разписа в 80' за крайния резултат.

Френският шампион бе без Килиан Мбапе, който получи неприятен удар в последния мач за Купата срещу Брест. Нападателят, който е свързван с трансфер в Реал Мадрид, не тренира преди двубоя днес, но Луис Енрике увери, че нищо сериозно няма с него и е било предпазна мярка.

Килиан Мбапе не взе участие в двубоя

След днешния двубой ПСЖ е на върха с 50 точки, 11 повече от втория Ница. Лил е 4-ти с 35 пункта. В следващия кръг парижани гостуват на Нант, а Лил приема Льо Авър.

Срещата започна в много бърз темп, който бе подплатен и с попадения. Още в 6' гостите откриха резултата. Юсуф Язъджъ се възползва от колективна грешка в защитата на парижани, която наказа - 0:1. Само 4 минути след това отборът на Енрике възстанови равенството. Отново след неразбирателство, този път при Лил, Усман Дембеле се възползва и асистира към Рамош, който вкара на опразнената врата.

В 17' Алешандро отклони топката зад собствения си вратар и право в мрежата, след като се опита да се изпречи на пътя на съперников удар. Последваха не особено вълнуващи моменти, като удар на Дембеле бе последната интересна ситуация за първата част.

Второто полувреме започна с по-добри шансове за ПСЖ. Първо Рамош не се възползва да отбележи, а след това Асенсио се отличи с пропуск. Испанецът открадна топката, но от границата на наказателното поле стреля слабо. Мукиеле също не бе точен, след като преди това проби към вратата.

10 минути преди края Брадли Баркола подаде топката на крака на Рандал Коло Муани, който вкара на опразнената врата. Малко преди това Мауни бе отказан от вратаря на гостите.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички