Каша в кариерата на Неймар: Може да спрат да го викат за Бразилия


Каша в кариерата на Неймар: Може да спрат да го викат за Бразилия
Снимка: Getty Images/Guliver

3856 0

Селекционерът на Бразилия Тите може да отзове от националния отбор голямата му звезда Неймар, заради това, че си позволи да удари фен. Инцидентът се случи след загубения финал за Купата на Франция срещу Рен, когато фенът провокира нападателя с думите: "Иди се научи да играеш футбол!".

Тите вече лиши един футболист от честта да играе за родината си след изцепка. Става дума за играча на Ювентус Дъглас Коста, който наплю фен. Има вариант Неймар да остане в отбора, но да бъде лишен от капитанската лента, пише Super.FC.

Постъпката на бразилеца ще бъде разгледана от Дисциплинарната комисия във Френската федерация на 1-ви май. Според медиите в страната нападателят може да получи огромно наказание в размер на 8-9 мача. Според някои медии решението за него може да бъде отложено за 10-и май и така той да може да вземе участие поне в двубоите срещу Монпелие (30.04) и Ница (04.05). Неймар вече започна да изтърпява наказание от УЕФА и няма да играе за парижани в Шампионска лига. Вижте в колко мача и по каква причина в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички