Жуниньо критикува остро трансферната цел на Барселона Мемфис Депай


Жуниньо критикува остро трансферната цел на Барселона Мемфис Депай
Снимка: Getty Images

2122 0

Легендата на Лион и настоящ спортен директор в клуба Жуниньо Пернамбукано крикитува остро една от трансферните цели на Барселона, но все още играч на френския отбор - Мемфис Депай. Според някои медии, каталунците са близо до обявяването на сделката за финализирана:

"Имахме добри отношения, но той искаше целият отбор да се върти около него, а това е много трудно, тъй като всеки играч трябва да чувства, че отборът работи заедно", заяви спортният директор.

Бившият полузащитник Жуниньо дори намекна, че Депай е започнал да не се влага достатъчно в мачовете и че по този начин е "заразил" останалите играчи също да не го правят:

"Мисля, че той трябваше да тича повече когато топката не беше у него и за съжаление други играчи също започнаха да полагат по-малко усилия".

"Има само четирима футболисти в света, които могат да си позволят целият отбор да играе за тях. Меси, Роналдо, Неймар и Мбапе. Съжалявам, знам, че Мемфис е добър, но той не е на тяхното ниво!", каза още Жуниньо, цитиран от "Marca".

Един от най-добрите изпълнители на пряк свободни удари в историята на футбола защитаваше цветовете на Лион между 2001 и 2009 година. За този период той изигра 248 мача и отбеляза 75 гола!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички