Ибрахимович: Париж да замени Айфеловата кула с моя статуя


Ибрахимович: Париж да замени Айфеловата кула с моя статуя
Снимка: Getty Images / Guliver

1441 0

Златан Ибрахимович отново прикова вниманието към себе си с изказванията си. Той заяви, че Айфеловата кула в Париж трябва да бъде заменена от негова статуя.

Това стана вчера, когато известният музей Гревин в Париж откри восъчна статуя с образа на Ибрахимович. Шведът стана едва втория чуждестранен футболист в историята, след Пеле, който има своя статуя в музея.

"Чувството е невероятно", не скри радостта си Ибра. "Статуята изглежда много съсредоточена, точно като мен на терена. Мога само да бъда благодарен за добрата работа, която е свършена. Горд съм от това признание. Голяма чест е да имаш статуя в музей като Гревин. Наистина съм щастлив. Хората могат да се доближат много близо до нея, а това беше целта", добави шведът.

"Следващата стъпка? Не знам.. Може би трябва да заменят Айфеловата кула в Париж с моя статуя", заяви с типичното си чувство за хумор футболистът.

Златан Ибрахимович се превърна в ключова фигура в ПСЖ, откакто се присъедини към клуба през 2012 г. Той има 16 гола в 23 мача във всички турнири.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички