И без Ибра ПСЖ си мачка който пожелае във Франция (ВИДЕО)


И без Ибра ПСЖ си мачка който пожелае във Франция (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1721 0

Липсата на Златан Ибрахимович едва ли ще попречи на Пари Сен Жермен да продължи хегемонията си във френския футбол, ако се съди по резултата в мача за Суперкупата. Столичани смазаха с 4:1 основния си съперник през последните години Олимпик (Лион) на стадион "Вьортерзее" в Австрия.

Отличието е шесто в историята на ПСЖ и четвърто поредно, като любопитен факт е, че в пет от последните си шест мача (включват се контролите) парижани отбелязаха по четири гола.

Хавиер Пасторе откри резултата за ПСЖ в 9-ата минута след центриране на Лайвен Кюрзава. Аржентинският плеймейкър асистира за следващото попадение на "принцовете" в 19-ата, когато изведе Лукас Моура на чиста позиция и последва елегантен завършек за 2:0.

В 34-ата минута Анхел ди Мария намери непокрития Хатем бен Арфа и новото попълнение на ПСЖ покачи преднината на тима си на 3:0. В 54-ата развихрилият се Пасторе продължи наказателната си акция и асистира на Кюрзава, който пък бе безпогрешен пред гола - 4:0.

Толисо отсрами Лион малко преди края на срещата с почетно попадение за крайното 4:1.


PSG 4-1 Olympique Lyonnais - Extended... by HereWeBet

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички