Христо Стоичков коментира решението на Мбапе, играчът не е останал заради парите


Христо Стоичков коментира решението на Мбапе, играчът не е останал заради парите
Снимка: Оф. сайт на ПСЖ

2549 0

Футболната легенда Христо Стоичков коментира решението на Килиан Мбапе да остане в ПСЖ, вместо да продължи звездния си път в Реал Мадрид. "Белият балет" е един от клубовете, които българинът приема като "враг".

Стоичков остана доволен от новината, че "младият шампион" ще остане в Париж, а удължаването на договора му е до 2025 г. Носителят на Златната топка публикува снимка с Мбапе в социалните мрежи и написа: "Обичам Париж и тук получих моята "Златна топка"! На тази снимка с един бъдещ неин носител - Килиан Мбапе ! Страхотно решение е, че остава в Пари Сен Жермен".

Французинът дълго се двоумеше дали да не подсили клубът, който е подкрепял като дете - Реал Мадрид. Изданието The Athletic обяви, че офертата на парижани е била по-ниска от тази на испанците, така че нападателят не остава само заради парите. След последния мач на ПСЖ за сезона, който беше домакинство на Метц, феновете пяха нецензурни песни по адрес на "кралския клуб". Всъщност именно той прекърши мечтата им за триумф в Европа.

А ето как реагира съблекалнята на ПСЖ на решението на Мбапе!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички