Франция удари Русия в мач с безпрецедентни мерки за сигурност


Франция удари Русия в мач с безпрецедентни мерки за сигурност

1358 0

Домакинът на Евро 2016 - Франция, победи Русия в приятелска среща на "Стад дьо Франс". Мачът мина под знака на безпрецедентни мерки за сигурност.

Елитни полицейски части и снайперисти бдяха на стадиона в парижкото предградие Сен Дени.

"Петлите" се наложиха с 4:2 в срещата.

В дебютния си мач като титуляр и навръх 25-ия си рожден ден Нголо канте откри резултата, след асистенция на Антоан Гризман. Играчът на Атлетико (Мадрид) асистира и за второто попадение на своя тим, който бе дело на Андре-Пиер Жиняк в 38-ата минута. Нападателят се разписа с глава след изпълнение на свободен удар.

Русия намали изоставането си след почивката. В 56-ата минута Александър Кокорин засече с глава центриране на Алан Дзагоев от свободен удар и прати топката в далечния ъгъл.

Франция отново дръпна с два гола в 64-ата минута. Друг рожденик от двата състава - Дмитри Пайе, се разписа красиво от свободен удар за 3:1.

Русия пак успя да намали няколко минути по-късно чрез Юрий Жирков. Той се възползва от подаване на Олег Шатов отляво в наказателното поле. Франция обаче сложи край на спора, с помощта на резервния вратар на "Сборная" Юри Лодигин. Той излезе лошо, а Кингсли Коман елегантно прати топката във вратата му за 4:2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички