Фабио Гросо пред завръщане в Олимпик Лион, но този път като мениджър


Фабио Гросо пред завръщане в Олимпик Лион, но този път като мениджър
Снимка: Getty Images

777 0

Грандът от френската Лига 1 - Олимпик Лион, е много близо до сключването на сделка с бившия си футболист Фаби Гросо. Световният шампион с Италия от 2006-а е напът да се превърне в новия треньор на клуба, информира Фабрицио Романо.

Според италианския журналист двете страни са изключително близко до постигането на съгласие, като остава да се изяснят последните детайли около договора на Гросо.

По-рано през деня "L'Équipe" информира, че бившият съотборник на Гросо в националния отбор - Дженаро Гатузо, също е бил сред кандидатите за нов мениджър на Олимпик Лион, но разговорите са пропаднали.

През миналия сезон Гросо изведе Фрозиноне до титлата в Серия Б, но вместо да ръководи отбора в Серия А тази кампания, той напусна през лятото. Опциите, за голяма изненада на Гросо, не се появиха светкавично това лято, но пристигането му в Лион ще го ощастливи, според мнозина.

Самият италианец познава добре клуба, тъй като се състезаваше в него в периода 2007 - 2009 година, а и огромен плюс е фактът, че говори перфектно френски.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легенда на ПСЖ се раздели емоционално с клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички