Еврогранд хвърля "стотици милиони" на пазара за най-мащабната селекция в историята


Еврогранд хвърля "стотици милиони" на пазара за най-мащабната селекция в историята

2094 0

ПСЖ ще бъде изключително активен на летния трансферен пазар в опит да се превърне в най-добрия отбор на планетата. Според реномираното френско издание "Екип", собствениците на тима са подготвили "стотици милиони евро" за селекция, която ще бъде най-мащабната в историята на футбола.

На челно място в списъка е бразилският ас на Барселона Неймар. Сумата не се уточнява, но офертата на парижани трябва да е около 200 милиона, за да бъде приета от каталунците.

Кристиано Роналдо беше цел №1 на ПСЖ, но върху Реал Мадрид беше наложено трансферно ембарго за закупуване на футболистите, което на 90% оставя португалската звезда на "Сантяго Бернабеу" поне до лятото на 2017 година.

Другите в списъка са Серхио Агуеро от Манчестър Сити, Роберт Левандовски от Байерн, Марко Ройс от Борусия Дортмунд, Антоан Грийзман от Атлетико и Еден Азар от Челси. Ясно е, че всички накуп няма как да бъдат привлечени, но надеждите на босовете са да убедят максимално най-голям брой от тях да дойдат на "Парк де Пренс" и няма да жалят средства за това.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички