Драмата е пълна: Равенството на Монако - ПСЖ остана на заден план, тъй като Килиан Мбапе бе заменен на полувремето (ВИДЕО)


Драмата е пълна: Равенството на Монако - ПСЖ остана на заден план, тъй като Килиан Мбапе бе заменен на полувремето (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2356 0

Монако и ПСЖ не успяха да се победят в дербито на 24-ия кръг на Лига 1, завършвайки 0:0 в Княжеството. Ремито обаче остана на заден план, тъй като Килиан Мбапе отново обра светлината на прожекторите, защото бе заменен още на почивката от Луис Енрике.

Развой на Монако - ПСЖ

Срещата започна много силно и за двата тима, които си размениха добри нападения, но не се стигна до нищо по-сериозно. В 25-ата минута домакините пратиха топката във вратата на парижани, но попадението не бе зачетено заради засада. Балогун спечели въздушен двубой и пусна към Бен Йедер, който вкара с лекота и вдигна трибуните. Повторенията обаче показаха, че той е бил в нередовна позиция и радостта на феновете бе кратка.

Още: Късмет: Жребият за Купата на Франция размина Килиан Мбапе и Лион

ПСЖ започна втората част без капитана си Килиан Мбапе, който бе заменен от Рандал Коло Муани. Впоследствие се появи информация от Франция, от която стана ясно, че нападателят не е получил травма, а решението за рокадата е взето изцяло от Луис Енрике.

В 68-ата минута Пари Сен Жермен най-сетне създаде нещо в предни позиции, след като Брадли Баркола получи прецизно подаване в наказателното поле и нанесе удар, който бе спасен от Радослав Майецки. Осем минути по-късно Майецки реагира блестящо, за да откаже Витиня, който си освободи пространство за удар в наказателното поле и нанесе такъв в долния ляв ъгъл, но се стигна само до корнер.

След равенството ПСЖ продължава да е пръв в Лига 1 с актив от 55 пункта. Монако пък допълва топ 3 с 42 точки - 1 по-малко от втория в таблицата Брест. 

Неймар се забавлява с осмиваща Усман Дембеле публикация, присмя му се

Майката на Мбапе пътувала до Мадрид, за да намери къща за сина си преди трансфера в Реал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички