Ди Мария за свой съотборник: Ако продължава така, със сигурност ще спечели "Златната топка"


Ди Мария за свой съотборник: Ако продължава така, със сигурност ще спечели "Златната топка"
Снимка: Guliver/Getty Images

2369 0

Крилото на Пари Сен Жермен Анхел Ди Мария е убеден, че съотборникът му Килиан Мбапе е в състояние да се пребори за "Златната топка". Според бившия играч на Реал Мадрид французинът се развива в правилната посока и е въпрос на време да прибере индивидуалното отличие.

"Мбапе е явление във футбола. От момента на преминаването му от Монако в ПСЖ той израсна силно като играч. Килиан проведе изключително Световно първенство. Ако продължи в същия дух, обкръжен от партньори с голям потенциал, той ще продължи да се развива и без съмнение ще завоюва "Златната топка", заяви Ди Мария, цитиран от "France Bleu".

В анкетата за "Златната топка 2018" Мбапе се нареди на четвърто място. Миналото лято нападателят стана световен шампион с отбора на Франция. 20-годишният Мбапе премина в ПСЖ през лятото на 2017 г. от Монако под наем, а година след това парижани закупиха правата му за 135 млн. евро. Този сезон вкара 14 гола в 13 мача от Лига 1.

Междувременно ръководството на Пари Сен Жермен вече постави цена на полузащитника си Адриен Рабио, който бе свързван с редица грандове на Стария континент. Каква е трансферната цена на французина - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички