Бивш треньор на ПСЖ намекна за причина, която може да накара Килиан Мбапе да остане в Париж


Бивш треньор на ПСЖ намекна за причина, която може да накара Килиан Мбапе да остане в Париж
Снимка: GettyImages

1861 0

Бивш старши треньор на ПСЖ намекна, че Килиан Мбапе може и да размисли и да остане в Париж, ако отборът спечели турнира Шампионска лига през настоящия сезон 2023/24.

Припомняме, че според мнозина източници преминаването на Мбапе в Реал Мадрид през идното лято вече е въпрос само на едно официално изявление.

"Не изключвам нищо"

Не така обаче стоят нещата според Луис Фернандес, който има два периода начело на парижани - 1994-96 и 2000-2003 година.

В интервю пред "Sport" той бе запитан дали очаква Килиан да се присъедини към Реал и отговори по следния начин: "Не. Сезонът не е свършил и все още няма официално потвърждение".

Килиан Мбапе

"Същото е при треньорите - единствено Шаби Алонсо каза, че остава в Леверкузен, а Юрген Клоп, че ще си тръгне от Ливърпул. За Мбапе ще трябва да почакаме. Ако има нещо, те ще го обявят", обясни Фернандес пред изданието, а след това допълни:

"Засега единствено мога да кажа, че Килиан Мбапе е в ПСЖ от седем години, в които играе чудесно. Нека видим какво ще се случи. ПСЖ ще спечелят първенството и са на финал за Купата. Ако спечелят и Шампионска лига... не изключвам нищо!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш национал на Франция с намек към Килиан Мбапе - "НЕ" на Реал Мадрид, "ДА" на Ливърпул!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички