Без Килиан Мбапе: Пари Сен-Жермен разруши мечтата на Ница за Шампионска лига! (ВИДЕО)


Без Килиан Мбапе: Пари Сен-Жермен разруши мечтата на Ница за Шампионска лига! (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

858 0

ПСЖ победи силния отбор на Ница с 2:1 като гост и го отказа от амбициите му за класиране в Шампионска лига. "Червено-черните" са на 4 точки зад Брест и Лил, кръг преди края, което означава, че таванът им е само директно класиране в групите на Лига Европа.

Дали контузията на Мбапе всъщност не е "треньорска"?

Голяма част от звездите на парижани, сред които и Килиан Мбапе, отсъстваха от групата за мача и определено е изненада, че те успяха да се наложат в толкова осакатен състав. Официалната версия за Мбапе е, че е контузен, но след последните новини (кавга с президента на ПСЖ), травмата може да се окаже само "треньорска".

Брадли Баркола

Всички попадения паднаха през първата част - първо се разписа Брадли Баркола (18'), а след няколко минути той асистира на рожденника Йорам Заге (навършва 18!) за първия му гол с екипа на Пари Сен-Жермен. В 32-та минута Ница върна едно попадение след хубав удар на Мохамед-Али Чо.

Още: С уникална хореография и бурни освирквания: ПСЖ изпрати Килиан Мбапе към необятното (ВИДЕО)

И когато зрителите предвкусваха взривно продължение, двубоят постепенно се закучи. Ница нападаше безплодно, а ПСЖ контраатакуваше вяло и повече задържаше топката, отколкото да се стреми към трети гол.

През втората част може да се отбележaт два сериозни пропуска. Първо, Гаетан Лаборде от Ница от страхотна позиция би анемично в ръцете на Арнау Тенас, а след малко Баркола нацели страничната греда, при опит за красиво воле на празна врата. Петнайсетина минути преди края Мелвин Бард от отбора на домакините бе изгонен с директен червен картон за грубо нарушение срещу откъсващия се Баркола.

Горчив последен спомен за Килиан Мбапе от "Парк де Пренс": ПСЖ загуби от Тулуза! (ВИДЕО)

Млад французин в ПСЖ върна феновете към магията на Лионел Меси (ВИДЕО)

Заради расизъм: Футболен треньор гори за 3 години

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички