Бензема проговори за скандала с Валбуена: Наричаше ме престъпник, а сега иска да играем заедно


Бензема проговори за скандала с Валбуена:  Наричаше ме престъпник, а сега иска да играем заедно
Снимка: Getty Images/Gulliver

2421 0

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема коментира скандала, в който беше замесен от бившия си съотборник в националния отбор на Франция Матийо Валбуена.

В края на 2015 година нападателят беше обвинен, че е шантажирал колегата си. Тогава Валбуена разкри, че е бил изнудван от хора, които твърдят, че притежават видео с негови сексуални подвизи. Сред замесените бе и Бензема. Той се е свързал с Валбуена и му казал, че може да го срещне с човек, който да уреди нещата.

"Всичко дойде след като той разказа историята. Не знаем истината всъщност. На всичко отгоре, сега слушам как бил готов отново да играе с мен, че не ми е ядосан...," казва Бензема пред L'Eqiupe.

"Когато чувам, че Валбуена е готов отново да играе заедно с мен, се вбесявам. Явно му има нещо… Доскоро ме наричаше престъпник, твърдеше, че съм го заплашвал и какво ли още не. И сега изведнъж отново иска да играем заедно и не бил подал иска в съда, ако е знаел, че това ще ми създаде толкова проблеми… как изведнъж забрави, че в продължение на година му бях враг и престъпник, който трябва да лежи в затвора?

В продължение на две години не ми разрешаваха да виждам Карим Зенати, един от най-добрите си приятели, а Валбуена нехае и си почива. Крайно време е да прекрати тези глупости", изригна Бензема.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички