Анчелоти разкри защо е станал треньор на Реал (Мадрид)


Анчелоти разкри защо е станал треньор на Реал (Мадрид)
Снимка: Getty Images/Guliver

7125 0

Един от най-успешните треньори в последни 20 години Карло Анчелоти разкри подробности относно решението му да застане начело на Реал (Мадрид). Италианският специалист сподели, че когато е обявил решението си да напусне Пари Сен Жермен не е преговарял с Кралския клуб.

Припомняме, че Анчелоти си тръгна от френския гранд, а седмици по-късно се озова начело на Кристиано Роналдо и компания.

„В края на втората година, която изкарах в ПСЖ, прецених, че нещо не е, както трябва. Водехме убедително в класирането, но аз не бях убеден, че работата, която върша е коректна. Освен това, аз самият не се чувствах добре начело на тима. Така реших да си тръгна“ - започна признанието си италианецът.

„Помня перфектно деня, в който реших да си тръгна. Беше 1-и март 2013-а година. Не свършихме лоша работа като цяло там. Спечелихме френската лига, но ръководителите не бяха доволни. В този момент си дадох сметка, че не израствам в този проект. Докато бях там, всеки мач, в който губехме, завършваше с викове“ - допълни специалистът.

„В клуба настояваха да остана до края на контракта си. Имаше цял куп проблеми, но никога не предадох лидерите на отбора. Когато им казах, че си тръгвам, все още не бях водил разговори с никой отбор“ - завърши Анчелоти.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички