Ако Лудогорец вземе нещо от ПСЖ, грандът окончателно ще се срине


Ако Лудогорец вземе нещо от ПСЖ, грандът окончателно ще се срине

2948 0

Френският колос ПСЖ идва в София с единствената мисъл да победи Лудогорец, за да излезе поне малко от тежката ситуация, в която клубът се намира. Новият треньор Унай Емери не може да удържи съблекалнята, а до момента през сезона парижани вече имат 2 поражения в Лига 1 - толкова, колкото имаха за целия минал сезон.

Вестник "Екип" съобщава, че всичко друго освен убедителна победа за ПСЖ ще бъде сметнато за ужасяващ провал, а това може да доведе до сериозно задълбочаване на кризата в клуба.

ДОМУСЧИЕВ КАТЕГОРИЧЕН: ИМАМЕ СИЛНИ ЗА НЕЩО ВЕЛИКО

Както е известно, Емери не се разбира с половината си скъпоплатени звезди, а две от новите попълнения - Хесе Родригес и Хатем Бен Арфа, са в открита война с доскорошния наставник на Севиля.

Голямата звезда на тима - Анхел ди Мария, е бил твърдо против смяната на Лоран Блан с Емери, като това го е накарало да търси варианти да напусне "Парк де Пренс" още през зимата. Аржентинецът лично настояваше да премине в ПСЖ, но няма никакво намерение да се застоява, ако ситуацията около треньора не се подобри.

КОИ ДВЕ ЗВЕЗДИ ОТПАДНАХА ОТ ГРУПАТА НА ПСЖ ЗА МАЧА В СОФИЯ?

Испанският треньор има и други проблеми, след като вчера стана ясно, че Серж Аурие трябва да влезе в затвора за 2 месеца. Въпреки че той ще се отърве от присъдата, котдивоарецът носи допълнително напрежение в съблекалнята на ПСЖ.

Ако Лудогорец успее да измъкне нещо от ПСЖ, е много вероятно Унай Емери да бъде уволнен само няколко месеца след назначението си.

През изминалия уикенд ПСЖ загуби като гост на Тулуза с 0:2, като в София победата за френския тим е задължителна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички