Звезда на ПСЖ категорично иска да напусне клуба през януари


Звезда на ПСЖ категорично иска да напусне клуба през януари
Снимка: Getty Images/Guliver

1681 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Единсон Кавани е изразил желанието си да напусне тима през януари месец съобщи спортният директор на клуба Леонардо. Уругвайският стрелец постоянно бива свързван с трансфер извън Франция в последно време, след като загуби титулярното си място от лятното ново попълнение на тима – Мауро Икарди.

След победата на ПСЖ над Лориен в Купата на Франция в неделя вечер Леонардо каза, че Кавани иска да започне ново предизвикателство след 6 години и половина на „Парк Де Пренс“. „Винаги сме казвали едно и също нещо за Кавани. Надяваме се, че ще остане в клуба. Днес той пожела да напусне. Все още анализираме ситуацията.“

„Имахме предложение от Атлетико Мадрид. Но офертата не бе подходяща за качествата на нападателя. Но не съм сигурен, че Кавани ще бъде тук през февруари. Днес нямаше индикации, че той иска да напусне. Но той го заяви преди известно време. Никога не сме си помисляли да го продадем. Ще видим как ще се развият нещата в следващите дни, но ще се съобразим с Кавани, защото го уважаваме. Ситуацията е малко по-ясна, тъй като той е към края на своя договор“ заяви спортният директор на Пари Сен Жермен.

Първите опити на Атлетико Мадрид да купи Кавани обаче удрят на камък, вижте защо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички