Ужас за ПСЖ - Неймар и Мбапе се контузиха в контроли


Ужас за ПСЖ - Неймар и Мбапе се контузиха в контроли
Снимка: Guliver/Getty Images

2368 0

Големи неприятности може да има ПСЖ за важния двубой с Ливърпул през следващата седмица. Две от големите звезди на тима - Неймар и Килиан Мбапе, напусна терена тази вечер контузени по време на контроли с техните национални отбори. 

Неймар се контузи още в 5-ата минута на контролата на Бразилия срещу Камерун. Неймар получи болките в слабините рано-рано в мача, оказаха му медицинска помощ, след което се завърна за кратко на терена. След като отправи един далечен удар, обаче, той се свлече на земята и бе сменен в 9-ата минута от Ричарлисон. Все още няма информация за сериозността на травмата. 

Мбапе пък се контузи по време на приятелската среща на Франция с Уругвай. Той поиска смяна в 38', след като падна много лошо в наказателното поле и се приземи на своето рамо. Френският нападател моментално даде знак, че иска смяна. 

Това се случва седмица преди важния мач на ПСЖ, който е следващата сряда срещу Ливърпул в Шампионска лига. Парижани се намират в много трудна позиция в групата си Парижани ще търсят победа, а в момента са на трета позиция с точка пред Звезда и с точка зад мърсисайдци и Наполи.

"Football Leaks" пък разкрива как Челси "бие" ПСЖ за подписа на Канте - повече подробности четете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички