Ситуацията с Кавани е много по-сложна от първоначалните прогнози


Ситуацията с Кавани е много по-сложна от първоначалните прогнози
Снимка: Getty Images/Guliver

1603 0

Ситуацията с Единсон Кавани е доста по-тежка от очакваното. Той не само няма да вземе участие в първия мач на ПСЖ срещу Манчестрър Юнайтед от 1/8-финалите на Шампионска лига, но по всяка вероятност ще отпадне и за реванша на 6 март.

Според L'Equipe уругваецът има разкъсан бедрен мускул, след като се контузи вчера срещу Бордо при изпълнение на дузпа. Това означава, че и малките надежди, които треньорът Томас Тухел имаше за него отпадат и той ще трябва да разчита на резервен вариант.

По-рано германецът изрази мнение, че Кавани все още има минимален шанс да играе в срещата, въпреки че първоначалните прегледи не даваха индикации за това. Така Пари Сен Жермен ще трябва да излезе на "Олд Трафорд" във вторник без двама от атакуващото си трио - Кавани и Неймар, което ще намали шансовете им за краен успех срещу "червените дяволи". Парижани отпадат на осминафиналите в последните две издания на ШЛ и със сигурност няма да искат това да се повтори и този сезон.

Колко време ще отсъства от терените Неймар - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички