ПСЖ предлага Неймар на три европейски гранда, но не и на Барселона


ПСЖ предлага Неймар на три европейски гранда, но не и на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

17961 0

Ръководството на френския гранд ПСЖ е наясно, че звездата на тима Неймар няма намерение да остава в клуба. Поради тази причина шефовете на "Парк де Пренс" са готови да се разделят с него.

Днес "Sport" пише, че в Париж вече са се примирили с желанието на бразилеца и са готови да го пратят под наем за един сезон. Изданието твърди, че френския шампион планира да го изпрати в един измежду трите най-големи отбора в Европа - Манчестър Юнайтед, Ювентус или Реал Мадрид.

Вече в Англия писаха, че Ней е бил предложен на тима от "Олд Трафорд", като подробности показват, че ПСЖ са искали 20 милиона за един сезон плюс "червените дяволи" да покрият огромната заплата на голаджията, което е било отказано. 

Реал Мадрид пък е бил първият тим, към когото от Париж са се обърнали. За разлика от връзката им с Барселона, тази с "белия балет" е отлична и поради тази причина са дали шанс на Флорентино Перес да вземе 27-годишния футболист. Зинедин Зидан обаче казал "не", след което парижани опитали да пратят Неймар в Ювентус. Тази сделка също се провалила, а причината била, че Ней иска само и единствено да играе в Барселона

По-рано този месец вицепрезидентът на Барселона Жорди Кардонер коментира възможността тимът да вземе Ней това лято. Какво каза Кардонер може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички