ПСЖ намери начин да отърве наказание от ФИФА за финансов феърплей


ПСЖ намери начин да отърве наказание от ФИФА за финансов феърплей

2409 0

Случаят с евентуалния трансфер на Неймар в ПСЖ става все по-сериозен. След като по-рано днес стана ясно, че суперзвездата на Барселона Лионел Меси е изтрил всичките си снимки с бразилеца, сега спекулациите продължават, като в Испания разкриха начин, по който френският тим ще избегне наказание от ФИФА за правилото за финансов феърплей.

Авторитетният испански вестник "Marca" разкри днес, че пред парижани съществува реален шанс да избегнат наказание, като това, което им бе наложено през 2014, когато платиха 22 милиона евро. Според изданието в ПСЖ планират Ней да подпише договор с фирмата "Oryx Qatar Sports Investments", която е собственост президента на клуба Насер Ал-Келайфи. Така част от трансферната сума ще бъде платена чрез фирмата, а останалата ще бъде дадена от ПСЖ. 

Във Франция пък информират, че Ней ще подпише договор за шест години, според който ще получава по 30 милиона на сезон. Това е заплатата, която Лео Меси получава в Барса след подновяването на договора си по-рано този месец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички