Обявиха кога най-късно се завръща в игра Неймар


Обявиха кога най-късно се завръща в игра Неймар
Снимка: Instagram

2107 0

Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар може да бъде изцяло възстановен и готов за четвъртфиналите в Шампионска лига, ако отборът му се класира за тази фаза. Това обяви физиотерапевтът на бразилеца - Рафаел.

Както е известно, нападателят лекува сериозна контузия, а без него парижани победиха Манчестър Юнайтед с 2:0 в първия осминафинал и значително увеличиха шансовете си да продължат към четвъртфиналите.

Самият Неймар разказа как протича възстановяването му. "Вече съм малко по-добре. Преминах през определени процедури, за да се възстановя възможно най-бързо. Доволни сме от напредъка, от всичко. Нямам търпение да дойде моментът, когато отново ще мога да правя това, което обичам най-много на света - футбола", заяви звездата.

ВИЖТЕ ТУК ДО 11 ЯНУАРИ КОЛКО ПРОЦЕНТА ОТ МАЧОВЕТЕ СИ НЕЙМАР Е ИЗПУСНАЛ ЗАРАДИ КОНТУЗИИ

"Лечението ми в Барселона включва инжектиране на плазма, обогатена с тромоцити. Взимат кръв, изолират нужната част от нея и я инжектират директно в травмираното място. Това е най-простото обяснение. То помага на кръвообращението. Лечениети отнема 8-10 седмици от момента на възникването на контузията. Десет е максималният срок, който очакваме", уточни Неймар. А как реагира нападателят на въпрос за завръщане в Барселона - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички