Нант настоява да получи от Кардиф 15 млн. паунда за трансфера на Емилиано Сала

От френския Нант поискаха от Кардиф сумата от 15 млн. паунда за трансфера на нападателя Емилиано Сала, който така и не облече фланелката на английския клуб, съобщи ВВС.

Лекият самолет, превозващ пилота Дейвид Иботсън и 28-годишния футболист към новия му отбор от Висшата лига, изчезна близо до британския остров Гърнзи. От Кардиф вече обявиха, че не смятат да плащат пари на френския клуб, докато не получат пълните данни от разследването за изчезването на аржентинеца.

Шефът на издирвателната акция: Семействата на Сала и пилота знаят, че са мъртви

Ръководителят на операцията по издирването на самолета, с който летяха Емилиано Сала и Дейвид Иботсън - Дейвид Мирнс, заяви, че семействата на фу...

Както е известно, Сала и пилотът изчезнаха вечерта на 21 януари на път за Кардиф, закъдето летяха с неизправен самолет. На 4 февруари излезе информация, че отломките на самолета са открити във водите на Ла Манша, а малко по-късно на същия ден стана ясно, че е забелязано и тяло в машината. Към момента се правят опити да бъде извадено въпросното тяло на повърхността. Подробности четете в този материал.

Още по темата

Please select answer!