L'Equipe: ПСЖ е готов да продаде Неймар!


L'Equipe: ПСЖ е готов да продаде Неймар!
Снимка: Getty Images/Guliver

1960 0

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар може да напусне клуба още през лятото, това съобщи авторитетното френско издание L'Equipe. Президентът на клуба Насер Ал-Хелаифи е готов да постави цена на бразилеца.

Според изданието ПСЖ е готов да продаде Неймар, ако получи достатъчно примамлива оферта, която те наричат "XXL оферта". Преди две години той се превърна в най-скъпия играч, след като парижани платиха 222 млн. евро на Барселона. 

От френския клуб са притеснени и от лошия имидж, който има звездата извън терена. В края на миналия сезон той удари фен, който критикуваше отбора след загубената купа на Франция. След това му бе повдигнато и обвинение в изнасилване от Нахила Триндаде.

Тази информация за негов трансфер съвпада и с изказването на Ал-Хелаифи, който показа, че е сериозно раздразнен от поведението на звездите, които играят в тима. Той заяви, че повече не смята да толерира "звездното им поведение". В момента бившият играч на каталунците лекува травма, заради която не може да вземе участие и на Копа Америка. Другата звезда на ПСЖ - Килиан Мбапе, също е спряган за трансфер, след като сам призна, че е готов за ново предизвикателство. Каква е възможността да напусне клуба - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички