Килиан Мбапе продължава да държи под голямо напрежение ПСЖ


Килиан Мбапе продължава да държи под голямо напрежение ПСЖ
Снимка: Getty Images/Gulliver

2110 0

Пари Сен Жермен се стреми по всякакъв начин да удължи договора на Килиан Мбапе, който изтича през 2022 г., но френската звезда не показва желание да преподпише. Световният шампион с "петлите" е сред най-желаните играчи от редица европейки колоси, като Реал Мадрид проявява огромен интерес към него.

От ПСЖ обаче не искат да започват преговори с нито един клуб през следващото лято. От клуба имат ограничено време, за да се справям с огромната амбиция на Мбапе за развитие, като поведението му в последните му два мача сериозно е озадачило парижани. Срещу Нант и Монпелие 20-годишният играч реагира доста зле на решението на Томас Тухел да го замени преди края .

Неговите знаци са ясен знак и към треньора, и към ръководството, които му гарантират един печеливш проект, в който той да е голямата звезда, пише Marca. Огромен фактор относно бъдещето му е как ПСЖ ще се справи в Шампионска лига, тъй като Мбапе иска да се убеди, че от клуба искат да го превърнат в един от следващите носители на "Златната топка".

От "Парк де Пренс" са наясно, че той не е същото момче, което отказа преди няколко години на Реал Мадрид, за да се развива във френската столица. Вече е сред най-добрите играчи и всички около него са наясно с това. Спортният директор на френския шампион - Леонардо, вече обяви, че е имало контакт за нов договор. Според Le Parisien отправеното предложение е 25 млн. евро на сезона до 2025 година.  А дали френският нападател не загатна за бъдещето си с тази снимка?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички