Феновете на ПСЖ с предупреждениe към Неймар преди завръщането на бразилеца

Напълно логично феновете на ПСЖ са бесни на звездата на тима Неймар. През това лято бразилецът настояваше да напусне Париж, за да премине в Барселона, но така и не се стигна до мечтания за него трансфер.

Сега се очаква Ней да направи своето завръщане за парижани в мача със Страсбург. Преди срещата обаче "Collectif Ultras Paris" изпратиха своето мнение чрез писмо до клуба.

Смях: Неймар "спаси" Дани Алвеш от гигантско насекомо (ВИДЕО)

Голямата звезда на Бразилия Неймар се завърна в игра за първи път от месец юни. Той взе участие в мача с Колумбия, който завърши 2:2, като най-ск...

"На футболната сцена Неймар е един от най-добрите играчи на своето поколение. Това обаче далеч не е най-важното нещо за нас днес. За нас на моменти той показа неуважение към клуба и дори имаше мигове, в които той унижи ПСЖ. Неймар се опита по грозен начин да си изпроси трансфер в Барселона - един от най-големите ни съперници в Европа. Неймар остави представителите му да говорят от негово име... освен, когато говореше за любимите си моменти. 

В този момент той не направи нито едно официално изявление, но сега ще се завърне в игра на нашия "Парк де Пренс" и сме скептично настроение за поредния сезон, който той ще изиграе с екипа на ПСЖ. Ще се погрижим да разбере, че всичките му действия не могат да останат без последствия. За това каним всички фенове, които в един или друг момент са се почувствали обидени или наранени, да му покажем, че той повече няма право на грешки, а пътят към прошката ще бъде много дълъг... много дълъг", написаха от "Collectif Ultras Paris".

Вчера пък се появи класация за най-скъпите нападатели в света. Къде се намира Ней в тази класация и кой заема позициите от 1 до 10 ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети: | |

Още по темата

Please select answer!