"Дошли сме за ши*аната световна титла, ще ги избием с или без Меси", или как Погба надъха Франция преди 1/8-финалите


"Дошли сме за ши*аната световна титла, ще ги избием с или без Меси", или как Погба надъха Франция преди 1/8-финалите
Снимка: Getty Images/Guliver

2762 0

Световното първенство по футбол 2018 може и да приключи, но интересните новини около него не стихват. Франция е новият крал на света, след като във финала в Москва надигра Хърватия с 4:2 и вдигна втори трофей от планетарен форум след този на домашната сцена преди 20 години.

Отборът на Дидие Дешан не допусна нито една загуба в хода на турнира, като единствената среща, в която "петлите" разочароваха бе единственият мач в Русия завършил 0:0 - този с Дания от груповата фаза. След тази среща Юго Лорис и компания си подпечатаха билетите за 1/8-финалите, където ги чакаха Лионел Меси и компания. Това обаче по никакъв начин не притесни тима на Дешан, който спечели срещата с 4:3, а с това и място сред най-добрите 8. 

Френската телевизия "TF1" прави документален филм по време на Мондиал-а, като се записва всичко случващо се в съблекалните, както и с играчите преди и след мач. Тогава е запечатан и моментът, в който Пол Погба се изявява като истински лидер на Франция и надъхва отбора.

"Искам да видя бойци на игрището, момчета. Не искам да си ходя в къщи, още не. Днешният ден ще завърши щастливо! Искам довечера да купонясваме яко! Искам всички да умрем заедно на терена, искам да видя мъже, бойци, войници!

Днес ще ги убием. С Меси или без Меси, не ми пука! Дойдохме тук, за да спечелим ши*аната Световна титла", са думите, с които халфът надъхва отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички