Буфон иска да остане още година в ПСЖ


Буфон иска да остане още година в ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1526 0

Вратарят на Пари Сен Жермен Джанлуиджи Буфон заяви, че иска да остане още един сезон в състава на парижани. 41-годишният страж, който има 176 мача за националния отбор на Италия и стана световен шампион със ,,Скуадра адзура“ през 2006, пристигна като свободен агент в Торино миналото лято за една година с опцията за удължаване с още една. В редиците на ПСЖ той си поделя титулярното място с Алфонс Ареола, който бе част от френския отбор, станал световен шампион на изминалия Мондиал в Русия.

"Ако Алфонс и клубът го искат, ще остана още един сезон тук, но за момента най-важно е да се концентрираме върху това, което ни предстои, а именно срещите с Лион и Бордо в първенството и Манчестър Юнайтед в Шампионската лига", сподели Буфон. Действащият шампион гостува на "хлапетата" в неделя и се изправя срещу "червените дяволи" в осминафиналите на Шампионска лига на 12 февруари и 6 март.

"Относно моя договор за следващия сезон, имаме предостатъчно време, за да го обсъдим“, добави още вратарят на пресконференцията, която даде заедно с Ареола. Междувременно, треньорът на парижани Томас Тухел заяви, че не е напълно доволен от януарския трансферен прозорец, но не се определи като „ядосан“.

От френския тим не успяха да изкушат звезда от Висшата лига - ето за кого става въпрос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички