Бивш съотборник на Неймар: Той вече не обича футбола и, ако продължава така...


Бивш съотборник на Неймар: Той вече не обича футбола и, ако продължава така...
Снимка: Guliver/GettyImages

4290 0

Трансферът на Неймар в Барселона може да се окаже от голямо значение за кариерата на бразилеца, а причината е, че той вече не изпитва удоволствие, когато излезе на терена. Това е мнението на бившия му съотборник в националния отбор Зе Роберто, който даде интересен коментар на ситуацията около голямата звезда на "селесао".

"Травмите не му помагат, но той не е съсредоточен на 100 % към играта, той загуби радостта от футбола, ако продължава така, той няма да доиграе и до 30 години. Парите и изкушенията винаги са съществували във футбола, но Кристиано и Меси, обърнете внимание, живеят по-различен начин", категоричен беше Зе Роберто. Също така той сподели, че скоро Неймар ще изпусне момента, в който може да се докаже като лидер.

"Неймар трябва да промени коренно нещата, той трябва да реализира голове, дали ще се върне в Барселона все още не е ясно. Той е много близо до това да изпусне идеалния момент да направи крачка напред и да поеме ролята на лидер, той е такъв талант, и трябва да го използва", коментира бившият национал.

Междувременно самият Неймар постави удивителен ултиматум, само и само да напусне ПСЖ (какъв е той - четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички